Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica
Stiinte Juridice
EDUCATIE JURIDICA Imprimare

Constient de faptul ca educatia juridica trebuie sa se manifeste, la nivel individual, pe doua paliere, mai cu seama, la nivel specializat, ca exercitiu formativ aplicat cunoscatorilor in cauza - studenti, alumni, absolventi, cercetatori, si la nivel comun, prin inzestrarea cetatenilor cu o maniera de cunoastere a continuturilor juridice asociata formarii unei constiinte civice, sociale si comunitare fundamentata pe continuturi legale, CRJA pune la dispozitia tuturor celor interesati un portal amplu de familiarizare a tuturor cu litera legii, atat in context specializat cat si rudimentar. 


Astfel, Centrul de Resurse Juridice Aplicate - CRJA reuseste, prin concentrarea tuturor resurselor juridice de care dispune, sa eficientizeze gradul de interactiune al cetatenilor care se confrunta cu diferite probleme in materie de drept, cu continuturi care pot oferi o cunoastere prealabila individuala a normelor de conduita juridica si sociala implicate intr-o anumita situatie. 

Citeşte mai mult... [EDUCATIE JURIDICA]
 
CONSULTANTA JURIDICA. ASISTENTA JURIDICA. REPREZENTARE JURIDICA Imprimare

Nu de putine ori, problemele in materie de drept depind de o eficientizare a comunicarii dezvoltata intre clienti si reprezentanti.

Compatibilizarea obiectivelor, strategiilor de management, a resurselor comunicationale ori a fluidizarii unor decizii de actiune, aparute in relatia client-avocat, s-au dovedit un exemplu pregnant in acest caz. 

De aceea, cautarea unui reprezentant cooperant si compatibil este parte a unui proces de educatie juridica pe care portalul nostru, stiintejuridice.ro, vi-l expune cu sprijinul CRJA pe scurt, avand in vedere conjunctura solicitarii unor pachete de consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica:

Citeşte mai mult... [CONSULTANTA JURIDICA. ASISTENTA JURIDICA. REPREZENTARE JURIDICA]
 
CE INSEAMNA ACTUALITATEA JURIDICA PENTRU NOI? Imprimare

Dincolo de resursele educationale implicate in vederea formarii profesionale a tuturor utilizatorilor portalului stiintejuririce.ro, site-ul nostru dispune, prin antrenarea CRJA in constituirea principalelor materiale de consultanta, de o rubrica a update-urilor celor mai importante modificari in materie de drept, pe diferite ramuri. 


Daca va doreati un portal care dincolo de promovarea si eficientizarea unor programe juridice si pachete de asistenta juridica, consultanta juridica si reprezentare juridica, sa cuprinda deopotriva proiecte culturale, sustinute de membrii unei comunitati juridice particulare, si indicatii de actiune privind luarea la cunostinta a celor mai recente modificari legislative, atunci stiintejuridice.ro este locul ideal.

Citeşte mai mult... [CE INSEAMNA ACTUALITATEA JURIDICA PENTRU NOI?]
 
OBIECTIVE CULTURALE, EDUCATIONALE SI JURIDICE. CENTRUL DE RESURSE JURIDICE APLICATE TE AJUTA SA ITI CUNOSTI MAI BINE POTENTIALUL AVOCAT! Imprimare

In ciuda aparentelor, mediul juridic este unul flexibil, cel putin din perspectiva organizarii si a structurarii unor metode de functionare, abordare si gestionare a unor echipe de lucru care pot eficientiza o intreaga lista de obiective, institutionale ori nu. 


Intrucat conducerea CRJA este constienta de o asemenea asumptie, intregul set de programe de care dispunem, si despre care puteti afla detalii consultand portalul stiintejuridice.ro, s-a adaptat exigentelor unei piete de consum care impune formarea resurselor umane in ritmul profesionalizarii si desfasurarii activitatii lor cotidiene.


Membrii echipei CRJA au o activitate vizibila, vocala, reputata. In aceasta maniera, o serie de actiuni ale CRJA, promovate de stiintejuridice.ro, au reusit sa configureze o nota autentica de recunoastere si promovare a intelectualilor, profesionistilor si expertilor cu care lucram in folosul avantajelor si binelui dumneavoastra. 

Citeşte mai mult... [OBIECTIVE CULTURALE, EDUCATIONALE SI JURIDICE. CENTRUL DE RESURSE JURIDICE APLICATE TE AJUTA SA ITI CUNOSTI MAI BINE POTENTIALUL AVOCAT!]
 
SERVICII CRJA PENTRU PERSOANE JURIDICE Imprimare

Stiintejuridice.ro va aduce la cunostinta oferta ampla de servicii juridice pe care CRJA le pune la dispozitia clientilor sau a persoanelor care intampina probleme juridice in toate domeniile de interes ale dreptului, de-a lungul a trei axe de actiune: asistenta juridica, reprezentarea juridica si consultanta juridica. 


CRJA dispune de pachete de servicii juridice ample, adaptate exigentelor clientilor si trendurilor determinate de nevoile partenerilor nostri. 


Costurile avantajoase si competitive pe piata de profil constituie un atu pe care il manifesta pachetele noastre juridice. 

Citeşte mai mult... [SERVICII CRJA PENTRU PERSOANE JURIDICE]
 
CINE POATE APELA LA CRJA? Imprimare

Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International sta la dispozitia persoanelor fizice, juridice, in sens larg, dar si la dispozitia membrilor unor grupuri defavorizate, care neavand acces la informatii ori resurse, pot beneficia de cazuri pro bono. 


Membrii activi ai CRJA sunt reprezentanti ai comunitatii juridice cu experienta, cu diferite preferinte si competente pentru diferite ramuri ale dreptului, fiindmagistrati, fosti judecatori, avocati, juristi, justitiabili sau orice persoana fizica ce adera la obiectivele si scopul CRJA, are formarea profesionala astfel incat sa corespunda statutului propriu si achita cotizatia anuala de membru stabilita de Consiliul Superior al CRJA. In regimul persoanelor juridice regasiti, in aceeasi paleta, spitale, primarii, firme, institutii, ONG-uri etc. 

Citeşte mai mult... [CINE POATE APELA LA CRJA?]
 
CONSULTANTA, ASISTENTA SI REPREZENTARE PRO BONO Imprimare

Ce au in comun un portal de resurse juridice aplicate in drept intern, comunitar si international si un program de campanii umanitare? 


Un segment social, pe care Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International – CRJA - il prezinta prin prisma site-ului stiintejuridice.ro, ilustrat prin pachete juridice la costuri optime, ofertante, alteori realizate pro bono, pentru sustinerea unor actiuni precum: consultanta, reprezentanta si asistenta juridica, sustinerea talentelor tinere,  activitati medicale, campanii de colectare a unor fonduri pentru sustinerea unor lacasuri de cult ori a unor organizatii si cazuri sociale, alocarea unor premii si distinctii meritorii intelectualilor noilor generatii, organizarea unor evenimente culturale si a unor spectacole umanitare. 


Sprijinul cel mai important pe care il aloca CRJA este unul de aplicare gratuita a serviciilor juridice de care dispune, acceptand faptul ca un asemenea demers este cel putin un pas educativ si responsabil pentru concilierea dimensiunilor obisnuite ale societatii contemporane cu sferele marginalizate, supuse unor procese de excluziune, riscuri, probleme de ordin moral. 

Citeşte mai mult... [CONSULTANTA, ASISTENTA SI REPREZENTARE PRO BONO]
 
CERERI, ACTE, PROCURI, PLANGERI, CONTRACTE, ACTIUNI Imprimare

Doriti sa va infiintati o asociatie sau o fundatie avand ca scop o misiune culturala, filantropica, socio-umanitara ori educationala?

Considerati ca activitatile dumneavoastra profesionale cotidiene pot fi completate de un extra-job, lucrand exclusiv pentru dumneavoastra, prin infiintarea unei societati comerciale?

V-ati gandit sa inchiriati o noua locuinta sau un spatiu pentru sediul unei firme recent infiintate? De buna seama, documentatia necesara pentru oricare dintre cazuri poate parea anevoioasa, cu atat mai mult la inceput. 


De aceea, un serviciu gratuit de consultanta juridica online in aceasta privinta va este oferit de stiintejuridice.ro, prin rubrica de furnizare a unor modele standard de documente necesare dezvoltarii unor actiuni juridice diferite. 


Stiintejuridice.ro sau servicii.stiintejuridice.ro va ofera, in consecinta, modele de cereri, acte, procuri, plangeri, contracte si actiuni, sustinand, prin resurse online de aceasta maniera, interesele, obiectivele si nevoile dumneavoastra imediate in plan juridic. 

Citeşte mai mult... [CERERI, ACTE, PROCURI, PLANGERI, CONTRACTE, ACTIUNI]
 
PREZENTARE STIINTE JURIDICE – CONSULTANTA JURIDICA, ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE JURIDICA Imprimare

Un portal la indemana tuturor pentru consultanta virtuala in domeniile de interes ale dreptului, stiintejuridice.ro va prezinta Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International – CRJA - recomandandu-va cu toata increderea sprijinul unei structuri asociative, neguvernamentale, apolitice si independente, constituita din cadre didactice in domeniul dreptului, avocati, consilieri juridici, magistrati, juristi si alte categorii socio-profesionale tangentiale dimensiunii juridice. 

In aceasta maniera, persoane cu competenta, experienta si prestigiu in exercitiul serviciilor juridice reusesc, prin sprijinul CRJA, sa ofere servicii de consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica, deopotriva persoanelor fizice si celor juridice, in privinta unor continuturi si probleme semnificative de drept civil, drept penal, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul proprietatii intelectuale, drept comercial si alte domenii de interes ale dreptului. 
Citeşte mai mult... [PREZENTARE STIINTE JURIDICE – CONSULTANTA JURIDICA, ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE JURIDICA]
 


Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: