Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Evenimente
Evenimente Imprimare

Eveniment: Gunoiul si Ghiocelul

In data de 05 iunie 2010., cu prilejul Zilei Internationale a Mediului, domnul A.V. SAMOIL, Euroconsilier General in cadrul CRJA si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie Romania – Cehia (CCIRC) a fost invitat prin amabiliatatea conducerii Asociatiei Environ, sa participe la spectacolul eveniment "Gunoiul si Ghiocelul" organizat  sub inaltul patronat al  Ministerului Mediului. Succesul a fost incontestabil, fiecare numar avand o profunda semnificatie etica privitor la protejarea mediului inconjurator si exponential amplificata prin talentul actorilor.

Conducerile CRJA si CCIRC felicita organizatorii actiunii, asigurandu-i de intreaga diligenta in urmarirea cu consecventa a modului in care agentii economici membri is desfasoara activitatea intr-un mod optim, fara a prejudicia prin poluare ecosistemul natural. Cele doua entitati isi vor informa agentii economici cu care colaboreaza asupra necesitatii respectarii cadrului normativ in vigoare vizavi de prezervarea patrimoniului natural si a biodiversitatii naturii, subliniind necesitatea crutarii arborilor prin incurajarea reciclarii materialelor si materiilor prime.

CRJA va contacta institutiile abilitate in prezervarea factorilor entropici de mediu in scopul defasurarii unor campanii de informare a publicului privitor la importanta adoptarii unui comportament civilizat in societate prin mentinerea curateniei orasului si reciclarea deseurilor pe categorii de materiale.

Departamentul de presa


Participarea Conducerii CRJA la Business Hall of Fame 2010

La data de 25 Mai 2010, Presedintele Centrului de Resurse Juridice Aplicate, impreuna cu domnul Euroconsilier general, j.d. A.V. SAMOIL au luat parte in calitate de invitati la evenimentul Business Hall of Fame, organizat de Junior Achievement Romania in cadrul Atheneului Roman, unde au fost premiati cei mai reprezentativi oameni de afaceri tineri din Romania, profesorii anului si cei mai activi voluntari .

La eveniment au participat personalitati din domeniul afacerilor, cadre didactice si invitati speciali. Gala a inceput printr-un moment de socializare, a continuat cu decernarea premiilor si cu un concert de muzica clasica.

Conducerea CRJA doreste sa felicite initiativa Junior Achievement Romania si asigura organizatorii de intreaga deschidere spre o buna colaborare viitoare.

Departamentul de presa


PARTICIPAREA REPREZENTANTILOR C.R.J.A.
LA CEL DE AL 12 – LEA SUMMIT ECONOMIC ORGANIZAT DE
“CENTRAL EUROPEAN INITIATIVE”

In data de 12 Noiembrie 2009 intr-un cadru protocolar deosebit, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, reprezentantul CENTRULUI DE RESURSE JURIDICE APLICATE IN DREPT INTERN, COMUNITAR SI INTERNATIONAL, domnul Presedinte al Consiliului Superior, a luat parte la deschiderea lucrarilor celui de al 12–lea Summit Economic organizat de Central European Initiative, eveniment economic marcant, ce are loc anual in fiecare stat, membru al U.E.

Discursurile tinute au avut ca subiect dezvoltarea economica a statelor in contextrul crizei globale, fenomenul somajului, sustinerea IMM-urilor etc. Au luat cuvantul reprezentanti ai CEI in calitate de organizatori, Ministrul Economiei si al Sanatatii domnul Adriean Videanu, Ministrul Finantelor si al Muncii domnul Gheorghe Pogea, reprezentanti ai BERD si cei ai Bancii Mondiale.

La eveniment au luat parte, ambasadori, consuli, insarcinati cu afaceri, reprezentanti ai agentilor economici, ai camerelor de comert si industrie si cei ai unor organizatii ce au ca obiect de activitate dezvoltarea mediului de afaceri in Romania.

Printre vorbitorii prezidiului din partea CEI, mentionam pe urmatorii:

- Gerhard Pfanzelter, Secretar general al CEI;
- Alessandro Lombardo, Insarcinat executiv  - CERES–CEI;
- Chiara Casarella, Insarcinat pe proiecte CEI–WINS–ICT - Western Balkan Countries Inco-Net Support;
- Anna Marconato, Insarcinat pe proiecte tip SEETAC;

Dupa deschiderea oficiala, lucrarile au continuat prin alocutiunile domnului ministru Gheorghe Pogea, Presedintelui CCIB, domnul Prof. Dr. Ing. Sorin Dimitriu, membri ai Ministerului Economiei si Comertului, reprezentanti ai BERD si ai Bancii Mondiale.

Evenimentul a fost incheiat printr-un dineu de socializare a participantilor.

Departamentul de presa

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: